Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand.
Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur.
Artikelnummer: 7932
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11,5%
Spaghetti alle vongole
Börja med att förbereda musslorna. Sortera bort alla med trasiga eller tomma skal. Slå musslorna mot diskbänken eller en skärbräda.
Spaghetti allo scoglio
Skaldjurspastan Spaghetti allo scoglio är en av det det italienska kökets verkliga klassiker. Blåmusslor, vongole, scampi, bläckfisk, tomat...
La Farra Prosecco DOCG Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand. Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur. Artikelnummer: 7932Pris: 151 kronorAlkohol: 11,5%
Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand.
Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur.
Artikelnummer: 7932
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11,5%
Recept till vitt vin!
Insalata di fave e pecorino
Insalata. I Rom är det en tradition att äta nyskördade bondbönor, fave, tillsammans med bitar av Pecorino som en del av 1 maj-firandet! Här har vi utvecklat receptet till en god sallad som smakar fint i vårsolen tillsammans med ett glas lokalt friskt vitt vin som t.ex. en Frascati.
Crostini med persimon, ricotta och pancetta
Krispigt bröd toppat salt pancetta, söt frukt och krämig ost.
Tomas Bacoccoli,Förrätter / Antipasti
Umbrisk kycklingleverpaté
Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...
Recept till vitt vin!
Burrata med grillad persika
Burrata med grillad persika, en perfekt…
Råbiff från Piemonte
Råbiff. Den här rätten som också kan…
Arancini Verdi
Risottobollar, en grön antipasti såsom…
Medaglioni di vitello alla Pizzaiola
Kalvmedaljonger med oliver och tomat.…