Palmento Costanzo Etna Rosso

Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen.

Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm!

Artikelnummer: 2116
Pris: 181 kronor
Alkohol: 13%
Etna Rosso Organic

Agnello-a-scottadito

Agnello a scottadito

Smörj lammkotletterna på båda sidor med oljan. Värm upp…

Read More

Agnello-arrosto

Agnello arrosto

Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut det benfria köttstycket…

Read More

Palmento-Costanzo-Etna-RossoPalmento Costanzo Etna Rosso Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen. Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm! Artikelnummer: 2116Pris: 181 kronorAlkohol: 13%Etna Rosso Organic

Gå till Systembolaget

Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen.

Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm!

Artikelnummer: 2116
Pris: 181 kronor
Alkohol: 13%
Etna Rosso Organic

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Pasta alla Zozzona umbra – Tomas Bacoccoli

Pasta alla Zozzona umbra – Tomas Bacoccoli

Pasta alla Zozzona är en fattigmansrätt egentligen. Tanken var att man skulle använda ...

Läs mer

Peposo Dell’Impruneta

Peposo Dell’Impruneta

Den toscanska peposon sägs ha kommit till i ugnarna på det kända bruket Impruneta i utkanten av Florens, som är berömt för sina produkter i ...

Läs mer

Tagliatelle con finferli

Tagliatelle con finferli

Kantarellpasta med fläsk, vitt vin, persilja och timjan.

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Vitello Braciole

Termen "Braciole" kommer från det…

Penne all arrabiata
Penne all arrabiata

Penne med kryddig tomatsås. Skala och…

Bistecca-alla-Fiorentina Bistecca alla Fiorentina
Bistecca alla Fiorentina

Låt köttet stå framme i rumstemperatur…

Secreto – Grillad spädgris
Secreto – Grillad spädgris

Låt köttet stå framme i rumstemperatur…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm