Sauvignon Cantina d'Isera

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Pasta con la mollica

Pasta con la mollica

Pasta med ansjovis, brödsmulor, vitlök och persilja.

Read More

Citron-och-basilikasill

Citron- och basilikasill

En härlig sill till midsommar med italiensk inspiration!…

Read More

Sauvignon-Cantina-d-IseraSauvignon Cantina d’Isera Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad. Artikelnummer: 24001Pris: 131 kronorAlkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Recept till vitt vin!

Crostini

Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Recept hittar du..

Läs mer

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Kalvmedaljonger med oliver och tomat. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna och bryn kalvmedaljongerna på båda sidorna. Ta upp ur pannan, krydda med salt och peppar och håll dem varma.

Läs mer

Antico Risotto Sabaudo

Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5 minuter tills den är mjuk men inte brynt. Lägg i skinkan och stek i en minut, tillsätt sedan rosmarin och ris. Rör tills riset är genomskinligt.

Läs mer

Recept till vitt vin!

Involtini Nordini – di vitello
Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i…

Burrata-med-persika
Burrata med grillad persika

Burrata med grillad persika, en perfekt…

Coda di rospo piccata
Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata: skär…

Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca

Det finns många färgstarka historier om…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm