En hälsning från olivlunden i Marche

En hälsning från olivlunden i Marche

Hur blev årets olivolja på kullen i Marche? Peter Nordin uppdaterar direkt från olivlunden!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

En hälsning frånolivlunden i Marche

Hur blev årets olivolja på kullen i Marche? Peter Nordin uppdaterar direkt från olivlunden!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Mer av Peter Nordin !

Salsiccia i ugn

Här är ett enkelt och underbart sätt att rosta salsiccia i ugn. Korven blir extra mör och fyllig i smaken. Recept av Peter Nordin.

Read More

Ragù bianco

Ragù bianco

En smakrik och mustig köttfärsås utan tomat och rött vin.

Read More

En glädjefylld tradition

En glädjefylld tradition

Aperitivo är en viktig, glädjefylld och stämningshöjande tradition i Italien - och speciellt i min region Marche

Read More

Bistecca-alla-Fiorentina Bistecca alla Fiorentina

Bistecca alla Fiorentina

Låt köttet stå framme i rumstemperatur 10 – 20 minuter innan du skall grilla. Många kockar menar att detta inte behövs, utan att du kan ...

Read More

Mer av Peter Nordin !

Havsabborre crudo med persika och myntaolja
Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Tunt skurna skivor av havsaborre med en kräm gjord på rostade persikor, vitlök, chili och lime.

Read More

resa fantasin
En resa i fantasin

I väntan på det ”goda Italien” är som i väntan på Godot av Samuel Beckett. Cooking with Stanley Tucci in searching for Italy - blir vårt substitut till att kunna resa i Italiens underbara landskap.

Read More

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm