En hälsning från olivlunden i Marche

Hur blev årets olivolja på kullen i Marche? Peter Nordin uppdaterar direkt från olivlunden!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

En hälsning frånolivlunden i Marche

Hur blev årets olivolja på kullen i Marche? Peter Nordin uppdaterar direkt från olivlunden!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Mer av Peter Nordin !

En glädjefylld tradition

En glädjefylld tradition

Aperitivo är en viktig, glädjefylld och stämningshöjande tradition i Italien - och speciellt i min region Marche

Read More

Närhet är kärlek

Närhet är kärlek

Närheten till råvaran ger vördnad och respekt varje gång jag doppar mitt bröd i en skål med god olivolja. Många gånger vattnas mina ögon...

Read More

Soppa på oliver

Soppa på oliver

Mixa spenat, oliver, grädde och buljong i matberedaren någon minut och stjälp upp i en tjockbottnad kastrull och låt blandningen koka...

Read More

Ett litet kåseri dagarna efter påsk

Ett litet kåseri dagarna efter påsk

Varje gång jag ser ett konstverk, njuter ett gott vin, skördar grönsaker från vår köksträdgård - vill jag associera detta med gastronomi ...

Read More

Mer av Peter Nordin !

Fem-tips-i-Marche
Fem tips i Marche

Peter Nordin delar sina fem bästa tips i Marche - Regionen som verkligen är på frammarsch. Här möter du ett Italien som behållit sin karaktär

Read More

Kåseri: Harrys Bar och lantkyckling alla ’piccata’

Jag är på besök hos den mest klassiska restaurangen du kan tänka dig. Det är februari i slutet av 90-talet och den första känslan av vår ...

Read More