Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.
Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!
Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%
Villa Puccini Governo Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra. Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo! Artikelnummer: 75294Pris: 91 kronorAlkohol: 14%
Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.
Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!
Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%
Rätter att avnjuta med vinet:
Vitello Braciole
Termen "Braciole" kommer från det italienska ordet "braciola", som betyder “skiva”. Det handlar om tunt skivat kalvkött som rullas med...
Reportage,Peter Nordin,Kalvkött
Involtini Nordini – di vitello
På något vis hänger allt samman här i Italien, men det tar litet tid att liksom komma underfund hur allt är sammanlänkat. Som dessa rullader, som börjar med min mormor
Bistecca alla Fiorentina
Låt köttet stå framme i rumstemperatur 10 – 20 minuter innan du skall grilla. Många kockar menar att detta inte behövs, utan att du kan ...
Rätter att avnjuta med vinet:
Ragù bianco
En smakrik och mustig köttfärsås utan…
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato. Kombinationen av kött…
Fusilli med broccoli och salsiccia
En antik rätt, med rötter från trakten…
Bucatini all’Amatriciana
Vissa pastarätter är så mycket mer än…