Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.

Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!

Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%

Tagliatelle con finferli

Tagliatelle con finferli

Kantarellpasta med fläsk, vitt vin, persilja och timjan.

Read More

Linguine con asparagi e limone

Linguine con asparagi e limone

Denna bittersöta longdrink är enkel att svänga ihop, men…

Read More

Villa-Puccini-GovernoVilla Puccini Governo Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra. Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo! Artikelnummer: 75294Pris: 91 kronorAlkohol: 14%

Gå till Systembolaget

Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.

Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!

Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Agnello Cacio e ova

Agnello Cacio e ova

”Agnello Cacio e ova” är en maträtt från Abruzzerna, där lamm anses vara det mest delikata av allt kött. Den går även att finna i Marche i ...

Läs mer

Mozzarella-med-fikon-och-prosciutto

Mozzarella med fikon och prosciutto

Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.

Läs mer

Ragú alla Bolognese

Ragú alla Bolognese

En mustig och smakrik köttfärsås. Detta är ett långkok och original receptet från Bologna. Ät denna äkta italienska rätt med pasta...

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Spaghetti alla Gricia
Spaghetti alla Gricia

Spaghetti alla gricia är en av de mest…

Risotto con zucchine pancetta e taleggio
Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Den här risotton är så delikat att alla…

Polpette al sugo
Polpette al sugo

De här italienska köttbullarna med…

Råbiff från Piemonte
Råbiff från Piemonte

Råbiff. Den här rätten som också kan…