Nyanserad, söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, sultanrussin, hasselnötter, pomerans, choklad, dadlar och kanel. Serveras vid 10-12°C till mandelskorpor eller till desserter, gärna innehållande nötter.
Artikelnummer: 8119
Pris: 189 kronor
Alkohol: 15,5%
Nyanserad, söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, sultanrussin, hasselnötter, pomerans, choklad, dadlar och kanel. Serveras vid 10-12°C till mandelskorpor eller till desserter, gärna innehållande nötter.
Artikelnummer: 8119
Pris: 189 kronor
Alkohol: 15,5%
Recept som passar till !
Cannoli med apelsin och pistage
Ett klassikt bakverk från Sicilien som friteras och fylls med apelsin- och citronkräm med ricotta.
Tortino di cioccolato con cuore fondente
Chokladfondant är en lyxig och smakrik efterrätt med en djup smak av choklad. Servera som den är eller med din favorit-gelato...
Panna cotta al caffè
En läcker dessert där den traditionella krämiga pannacottan samsas med härligt italiensk kaffe och mörk choklad.
Limoncellotryffel
Italienskt julgodis med smak av citronlikören limoncello och vit choklad.