Nyanserad, söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, sultanrussin, hasselnötter, pomerans, choklad, dadlar och kanel. Serveras vid 10-12°C till mandelskorpor eller till desserter, gärna innehållande nötter.
Artikelnummer: 8119
Pris: 189 kronor
Alkohol: 15,5%
Nyanserad, söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, sultanrussin, hasselnötter, pomerans, choklad, dadlar och kanel. Serveras vid 10-12°C till mandelskorpor eller till desserter, gärna innehållande nötter.
Artikelnummer: 8119
Pris: 189 kronor
Alkohol: 15,5%
Recept som passar till !
Paolo’s Tiramisú
Under vårt besök i det blomstrande Menaggio vid Comosjön träffade vi Paolo som brinner för matlagning. En kväll bjuder Paolo på hans fantastiska Tiramisú, receptet delar vi nu med er!
Torta di nocciola – Hasselnötskaka
Hasselnötskaka. Häll nötterna och 1 ½ dl av sockret i en matberedare och finhacka blandningen. Tillsätt mjölet och kör tills allt blandats. Häll över blandningen i en stor skål och ställ åt sidan.
Torta Alle Fragole Di Nonna
Ingenting markerar väl starten på sommaren så mycket som jordgubbar och den här italienska tårtan som görs ”på mormors vis”. En härligt ...
Torta stracciatella
En saftig sockerkaka med bitar av choklad som bara smälter i munnen!