Insalata di Finocchi e AranceApelsinsallad med fänkål
Ingredienser:
Ca 800 g Fänkål 3 st apelsiner 50 g pinjenötter 20 g russin Olivolja Äppelcidervinäger Gör så här:Blötlägg russinen med saften från en av apelsinerna. Låt stå i 10 minuter. Skala och skär upp de två andra apelsinerna. Skär upp fänkålen och rosta pinjenötterna i en stekpanna. Ta upp russinen ur apelsinjuicen. Mixa apelsinjuicen med vinäger, olivolja och salt till en dressing. Lägg upp den uppskurna apelsinen och fänkålen på ett fat. Toppa med russin, nötter och dressingen. Servera! Läs även: Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 4.8 / 5. Antal recensioner 9
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.8 / 5. Antal recensioner 9
Inget betyg än så länge
Insalata di Finocchi e AranceApelsinsallad med fänkål
Ingredienser:
- Ca 800 g Fänkål
- 3 st apelsiner
- 50 g pinjenötter
- 20 g russin
- Olivolja
- Äppelcidervinäger
Gör så här:
Blötlägg russinen med saften från en av apelsinerna. Låt stå i 10 minuter.
Skala och skär upp de två andra apelsinerna. Skär upp fänkålen och rosta pinjenötterna i en stekpanna.
Ta upp russinen ur apelsinjuicen. Mixa apelsinjuicen med vinäger, olivolja och salt till en dressing.
Lägg upp den uppskurna apelsinen och fänkålen på ett fat. Toppa med russin, nötter och dressingen. Servera!
Följ oss på:
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.8 / 5. Antal recensioner 9
Inget betyg än så länge
Mer italiensk jul !
Pizza bianca med grönkål
En vit pizza med gorgonzola, grönkål och pinjenötter. Ett…
Panforte – italiensk nougatkaka
Recept,Desserter,Italiensk julmat
Panforte är en Italiensk nougat med nötter, kanel och mörk…
Pasta med saffran och citron
Recept,Pasta,Italiensk julmat,Vegetariskt
En enkel men färgstark pasta med saffran och citron! Dagen…
Penne alla milanese
En underbar och lättlagad pasta ”som i Milano” med fylliga…