Insalata di Finocchi e AranceApelsinsallad med fänkål
Ingredienser:
Ca 800 g Fänkål 3 st apelsiner 50 g pinjenötter 20 g russin Olivolja Äppelcidervinäger Gör så här:Blötlägg russinen med saften från en av apelsinerna. Låt stå i 10 minuter. Skala och skär upp de två andra apelsinerna. Skär upp fänkålen och rosta pinjenötterna i en stekpanna. Ta upp russinen ur apelsinjuicen. Mixa apelsinjuicen med vinäger, olivolja och salt till en dressing. Lägg upp den uppskurna apelsinen och fänkålen på ett fat. Toppa med russin, nötter och dressingen. Servera! Läs även: Följ oss på:FacebookInstagramPinterest[ratemypost]
Insalata di Finocchi e AranceApelsinsallad med fänkål
Ingredienser:
- Ca 800 g Fänkål
- 3 st apelsiner
- 50 g pinjenötter
- 20 g russin
- Olivolja
- Äppelcidervinäger
Gör så här:
Blötlägg russinen med saften från en av apelsinerna. Låt stå i 10 minuter.
Skala och skär upp de två andra apelsinerna. Skär upp fänkålen och rosta pinjenötterna i en stekpanna.
Ta upp russinen ur apelsinjuicen. Mixa apelsinjuicen med vinäger, olivolja och salt till en dressing.
Lägg upp den uppskurna apelsinen och fänkålen på ett fat. Toppa med russin, nötter och dressingen. Servera!
Läs även:
Följ oss på:
[ratemypost]
Mer italiensk jul !
Risotto con arragosta e zafferano
Lossa hummerklorna och knäck skalen med baksidan av en kniv…
Villa Cardea Drink med kanel
Behöver du inspiration till en juldrink? Sätt guldkant på…
Tiramisú med pepparkakor och rom
Tiramisu är en klassisk dessert från Treviso i Veneto. I…