Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden.
Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra.
Artikelnummer: 80434
Pris: 129 kronor
Alkohol: 11,5%
Cavalieri Rive del Colbertaldo Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden. Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra. Artikelnummer: 80434Pris: 147 kronorAlkohol: 11,5 %
Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden.
Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra.
Artikelnummer: 80434
Pris: 147 kronor
Alkohol: 11,5 %
Recept som passar till !
Crostini
Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Recept hittar du..
Stracciatella alla Romana
Buljongsoppa med ägg och parmesan. En enkel, näringsrik och välsmakande soppa, som oftast serveras som förrätt...
Bruschette Ai Funghi Finferli
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti
Rostat surdegsbröd toppat med smakrika kantareller.
Insalata caprese
Förrätter / Antipasti,Sallader,Vegetariskt
Ett praktexempel på det italienska kökets enkla raffinemang där ett plus ett blir tre.