Ripasso är en metod som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom, genom en andra jäsning med skalmassan från amaronefaten. Det ger ett relativt fylligt, kryddigt vin med fin syra och smak av torkade körsbär, kanel, vanilj, hallon och kryddpeppar som ska drickas i stora glas till rätter av lamm- eller nötkött.

Brigaldara ligger i byn San Floriano i Maranodalen och är en av de tretton familjerna som ingår i sammanslutningen “Famiglie dell’Amarone d’Arte” som värnar om den klassiska Amarone-produktionen.

Artikelnummer: 79097
Pris: 151 kronor
Alkohol: 14,5%

Nothing found.

Brigaldara-Ripasso-SuperioreBrigaldara Ripasso Superiore Ripasso är en metod som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom, genom en andra jäsning med skalmassan från amaronefaten. Det ger ett relativt fylligt, kryddigt vin med fin syra och smak av torkade körsbär, kanel, vanilj, hallon och kryddpeppar som ska drickas i stora glas till rätter av lamm- eller nötkött. Brigaldara ligger i byn San Floriano i Maranodalen och är en av de tretton familjerna som ingår i sammanslutningen “Famiglie dell’Amarone d’Arte” som värnar om den klassiska Amarone-produktionen. Artikelnummer: 79097Pris: 151 kronorAlkohol: 14,5%

Gå till Systembolaget

Ripasso är en metod som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom, genom en andra jäsning med skalmassan från amaronefaten. Det ger ett relativt fylligt, kryddigt vin med fin syra och smak av torkade körsbär, kanel, vanilj, hallon och kryddpeppar som ska drickas i stora glas till rätter av lamm- eller nötkött.

Brigaldara ligger i byn San Floriano i Maranodalen och är en av de tretton familjerna som ingår i sammanslutningen “Famiglie dell’Amarone d’Arte” som värnar om den klassiska Amarone-produktionen.

Artikelnummer: 79097
Pris: 151 kronor
Alkohol: 14,5%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Ragú alla Bolognese

Ragú alla Bolognese

En mustig och smakrik köttfärsås. Detta är ett långkok och original receptet från Bologna. Ät denna äkta italienska rätt med pasta...

Läs mer

Carpaccio di manzo con rucola e grana

Carpaccio di manzo con rucola e grana

Tunna skivor oxfilé med parmesan, ruccola, citron och kapris.

Läs mer

Saltimbocca-alla-romana

Saltimbocca alla romana

Tunna skivor kalv i en underbar kombination med prosciutto och salvia.

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Penne all arrabiata
Penne all arrabiata

Penne med kryddig tomatsås. Skala och…

Agnello-arrosto
Agnello arrosto

Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut det…

Bistecca-alla-Fiorentina Bistecca alla Fiorentina
Bistecca alla Fiorentina

Låt köttet stå framme i rumstemperatur…

Involtini Nordini – di vitello
Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i…