Smörstekt Gnocchi med parmesan

Ingredienser: (ca 6 portioner)

  • 800 g färsk potatisgnocchi, gärna från ett italienskt märke
  • 4 vitlöksklyftor
  • 30 g smör och lite olivolja till stekning
  • Ca 3/4 dl riven parmesan
  • Salt & peppar

 

Gör Smörstekt Gnocchi med parmesan så här:

 

Hetta en klick smör och olivolja i en stekpanna.

Skala vitlökarna och lägg dem hela i stekpannan.

Stek gnocchin tills de får lite stekyta och ta bort vitlöksklyftorna.

Riv ner rikligt med parmesan i gnocchin. Smaka av med salt, peppar och olivolja.

 

Tips: Pressa gärna över lite citron vid servering!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Smörstekt Gnocchi med parmesan

Ingredienser: (ca 6 portioner)

  • 800 g färsk potatisgnocchi, gärna från ett italienskt märke
  • 4 vitlöksklyftor
  • 30 g smör och lite olivolja till stekning
  • Ca 3/4 dl riven parmesan
  • Salt & peppar

Gör Smörstekt Gnocchi med parmesan så här:

 

Hetta en klick smör och olivolja i en stekpanna.

 

Skala vitlökarna och lägg dem hela i stekpannan.

 

Stek gnocchin tills de får lite stekyta och ta bort vitlöksklyftorna.

 

Riv ner rikligt med parmesan i gnocchin. Smaka av med salt, peppar och olivolja.

 

Tips: Pressa gärna över lite citron vid servering!

 

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Pesto-Caprese-Panini

Pesto Caprese Panini

En krispig italiensk macka med tomat, mozzarella och krämig pesto. Perfekt att ta med sig på picknick i vårsolen!

Läs mer

Pasta al limone

Pasta al limone

Pasta al limone. Koka pastan ”al dente”. Smält smöret i en stor panna och tillsätt det finrivna skalet av två citroner och låt det värmas en stund så att smakerna blandas.

Läs mer

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Kalvmedaljonger med oliver och tomat. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna och bryn kalvmedaljongerna på båda sidorna. Ta upp ur pannan, krydda med salt och peppar och håll dem varma.

Läs mer

Ragù bianco

Ragù bianco

En smakrik och mustig köttfärsås utan tomat och rött vin.

Läs mer