Barbera d’Alba Superiore, G.D. Vajra

Från familjefirman G.D. Vajra kommer en lite fylligare version av Barbera där Superiore anger att det är vin av mognare druvor och högre alkoholhalt.

Barbera-vinerna från Alba har generellt en lite fylligare kropp och en rikare och mjukare fruktighet. Druvorna kommer från familjens äldsta vingårdar som planterades redan 1949!

Efter två års lagring på stora ekfat har vi ett nyanserat vin med fruktig smak av mörka körsbär, plommon, skogshallon, viol och vanilj som smakar bra till lamm- eller nötkött.

Artikelnummer: 23071
Pris: 221 kronor
Alkohol: 14,5%

Agnello-a-scottadito

Agnello a scottadito

Smörj lammkotletterna på båda sidor med oljan. Värm upp…

Read More

Barbera-d-Alba-SuperioreBarbera d’Alba Superiore, G.D. Vajra Från familjefirman G.D. Vajra kommer en lite fylligare version av Barbera där Superiore anger att det är vin av mognare druvor och högre alkoholhalt. Barbera-vinerna från Alba har generellt en lite fylligare kropp och en rikare och mjukare fruktighet. Druvorna kommer från familjens äldsta vingårdar som planterades redan 1949! Efter två års lagring på stora ekfat har vi ett nyanserat vin med fruktig smak av mörka körsbär, plommon, skogshallon, viol och vanilj som smakar bra till lamm- eller nötkött. Artikelnummer: 23071Pris: 221 kronorAlkohol: 14,5%

Gå till systembolaget

Från familjefirman G.D. Vajra kommer en lite fylligare version av Barbera där Superiore anger att det är vin av mognare druvor och högre alkoholhalt.

Barbera-vinerna från Alba har generellt en lite fylligare kropp och en rikare och mjukare fruktighet. Druvorna kommer från familjens äldsta vingårdar som planterades redan 1949!

Efter två års lagring på stora ekfat har vi ett nyanserat vin med fruktig smak av mörka körsbär, plommon, skogshallon, viol och vanilj som smakar bra till lamm- eller nötkött.

Artikelnummer: 23071
Pris: 221 kronor
Alkohol: 14,5%

Gå till systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Bucatini-all-Amatriciana

Bucatini all’Amatriciana

Vissa pastarätter är så mycket mer än summan av sina ingredienser. Bucatini all’Amatriciana är kanske det yttersta beviset på det ...

Läs mer

Vitello Braciole

Termen "Braciole" kommer från det italienska ordet "braciola", som betyder “skiva”. Det handlar om tunt skivat kalvkött som rullas med...

Läs mer

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Agnello Cacio e ova
Agnello Cacio e ova

”Agnello Cacio e ova” är en maträtt…

Fusilli med broccoli och salsiccia
Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten…

Costoletta Milanese
Costoletta Milanese

Ett utsökt recept på kalvkotletter från…

Ragù bianco
Ragù bianco

En smakrik och mustig köttfärsås utan…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm