Sauvignon Cantina d'Isera

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Pasta con zucchine e cozze

Börja med att rengöra musslorna. Skrapa dem med bladet på…

Read More

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på…

Read More

Sauvignon-Cantina-d-IseraSauvignon Cantina d’Isera Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad. Artikelnummer: 24001Pris: 131 kronorAlkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Recept till vitt vin!

Insalata caprese

Insalata caprese

Ett praktexempel på det italienska kökets enkla raffinemang där ett plus ett blir tre.

Läs mer

Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Tunt skurna skivor av havsaborre med en kräm gjord på rostade persikor, vitlök, chili och lime.

Läs mer

Recept till vitt vin!

Violettas Panzanella
Violettas Panzanella

Skär brödet i kuber och lägg i en vid…

Varm Bruschetta med burrata
Varm bruschetta med burrata och tomat

Bruschetta är en enkel maträtt från…

Citron-och-basilikasill
Citron- och basilikasill

En härlig sill till midsommar med…

Crostini
Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm