Chiara Condello är ett av Italiens stjärnskott på vinhimlen och har kallats för ”Sangioveses framtid”. Hon har nyligen tagit över den vingård hon växte upp på i Predappio i regionen Emilia-Romagna. Hennes målsättning är att få druvan Sangiovese och växtplatsen att förenas i ett fruktdrivet och välbalanserat vin. Vinet skördas för hand, vinifieras utan tillsatt jäst och lagras sedan 12 månader på stora fat av slavonsk ek. Ett kryddigt vin med toner av körsbär, choklad, basilika och kanel. Ett litet mästerverk för prislappen och gott till det mesta!
UTSETT TILL ÅRETS BÄSTA RÖDA BESTÄLLNINGSVIN 2020!
Artikelnummer: 91224
Pris: 171 kronor
Alkohol: 14%
Chiara Condello 2018 Chiara Condello är ett av Italiens stjärnskott på vinhimlen och har kallats för ”Sangioveses framtid”. Hon har nyligen tagit över den vingård hon växte upp på i Predappio i regionen Emilia-Romagna. Hennes målsättning är att få druvan Sangiovese och växtplatsen att förenas i ett fruktdrivet och välbalanserat vin. Vinet skördas för hand, vinifieras utan tillsatt jäst och lagras sedan 12 månader på stora fat av slavonsk ek. Ett kryddigt vin med toner av körsbär, choklad, basilika och kanel. Ett litet mästerverk för prislappen och gott till det mesta! UTSETT TILL ÅRETS BÄSTA RÖDA BESTÄLLNINGSVIN 2020! Artikelnummer: 91224Pris: 171 kronorAlkohol: 14%
Chiara Condello 2018 Chiara Condello är ett av Italiens stjärnskott på vinhimlen och har kallats för ”Sangioveses framtid”. Hon har nyligen tagit över den vingård hon växte upp på i Predappio i regionen Emilia-Romagna. Hennes målsättning är att få druvan Sangiovese och växtplatsen att förenas i ett fruktdrivet och välbalanserat vin. Vinet skördas för hand, vinifieras utan tillsatt jäst och lagras sedan 12 månader på stora fat av slavonsk ek. Ett kryddigt vin med toner av körsbär, choklad, basilika och kanel. Ett litet mästerverk för prislappen och gott till det mesta! UTSETT TILL ÅRETS BÄSTA RÖDA BESTÄLLNINGSVIN 2020! Artikelnummer: 91224Pris: 171 kronorAlkohol: 14%
Rätter att avnjuta med vinet:
Vincisgrassi alla Nordin
Vincisgrassi. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten på spisen. Koka alla pasta-ark 1 minut och lägg ut på kökshanddukar. Nu skall vi..
Peposo Dell’Impruneta
Den toscanska peposon sägs ha kommit till i ugnarna på det kända bruket Impruneta i utkanten av Florens, som är berömt för sina produkter i ...
Pasta alla Zozzona umbra – Tomas Bacoccoli
Pasta alla Zozzona är en fattigmansrätt egentligen. Tanken var att man skulle använda ...
Rätter att avnjuta med vinet:
Pasta alla Zozzona umbra – Tomas Bacoccoli
Pasta alla Zozzona är en fattigmansrätt…
Peposo Dell’Impruneta
Den toscanska peposon sägs ha kommit…
Carpaccio di manzo con rucola e grana
Tunna skivor oxfilé med parmesan,…
Insalata Estiva
Dela tomaterna och lägg upp dem på ett…