Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter
En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.
Ingredienser:
- 400 gr förkokta kikärter
- 300 gr körsbärstomater
- 150 gr gurka
- 50 gr (”en näve”) ruccola
- 20 svarta oliver
- 1/4 rödlök
- 4 msk god olivolja
- Salt & peppar
Gör så här:
Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!
Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter
En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.
Ingredienser:
- 400 gr förkokta kikärter
- 300 gr körsbärstomater
- 150 gr gurka
- 50 gr (”en näve”) ruccola
- 20 svarta oliver
- 1/4 rödlök
- 4 msk god olivolja
- Salt & peppar
Gör så här:
Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!
Fyra fantastiska recept !
Ricciarelli
Det här kakreceptet är precis vad du behöver i din arsenal för att imponera på familj och vänner. Ricciarelli är mjuka mandelkakor som är typiska för Siena.
Umbricelli med Bianchetto
Reportage,Pasta,Vi Gillar,Tomas Bacoccoli
Umbricelli .. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma i hallen. Våren är här. Det är snart dags att klippa olivträden. Och man kan ana vildsparrisen i diket.
Ciabatta med surdeg
Ciabatta betyder ”toffel” och inspirerades av den långsträckta formen. Brödet blev snabbt känt i Italien. Allt du behöver är...