Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.

Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!

Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%

Tagliatelle con finferli

Tagliatelle con finferli

Kantarellpasta med fläsk, vitt vin, persilja och timjan.

Read More

Linguine con asparagi e limone

Linguine con asparagi e limone

Denna bittersöta longdrink är enkel att svänga ihop, men…

Read More

Villa-Puccini-GovernoVilla Puccini Governo Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra. Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo! Artikelnummer: 75294Pris: 91 kronorAlkohol: 14%

Gå till Systembolaget

Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.

Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!

Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Agnello Cacio e ova

Agnello Cacio e ova

”Agnello Cacio e ova” är en maträtt från Abruzzerna, där lamm anses vara det mest delikata av allt kött. Den går även att finna i Marche i ...

Läs mer

Vitello-Tonnato

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato. Kombinationen av kött och tonfisk har anor tillbaka till renässansen, men det traditionella receptet för Vitello tonnato

Läs mer

Pappardelle al ragú con cinghiale

Pappardelle al ragú con cinghiale

En köttfärssås på vildsvin är en klassiker i Toscana. Ett härligt långkok som passar perfekt som helglunch tillsammans med pappardelle eller tagliatelle!

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Carpaccio di manzo con rucola e grana
Carpaccio di manzo con rucola e grana

Tunna skivor oxfilé med parmesan,…

Penne all arrabiata
Penne all arrabiata

Penne med kryddig tomatsås. Skala och…

Risotto con zucchine pancetta e taleggio
Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Den här risotton är så delikat att alla…

Tortellini con panna, prosciutto e piselli
Tortellini con panna, prosciutto e piselli

Är en enkel och smakfull rätt på…