Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.

Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!

Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%

Linguine con asparagi e limone

Linguine con asparagi e limone

Denna bittersöta longdrink är enkel att svänga ihop, men…

Read More

Ragù bianco

Ragù bianco

En smakrik och mustig köttfärsås utan tomat och rött……

Read More

Villa-Puccini-GovernoVilla Puccini Governo Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra. Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo! Artikelnummer: 75294Pris: 91 kronorAlkohol: 14%

Gå till Systembolaget

Governo är en 600 år gammal vinmakningsmetod med en andra jäsning med soltorkade druvor som ger Toscanas stora druva Sangiovese en lite fylligare, rundare smak och mildare syra.

Den klassiska körsbärsfrukten samsas med toner av vanilj, choklad och lakrits och ger ett vin som står upp mot en smakrik bolognese och långkokt kött. Gillar du Apassimento-vinerna från Veneto så kommer du att gilla Villa Puccini Governo!

Artikelnummer: 75294
Pris: 91 kronor
Alkohol: 14%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Gnocchi-med-salsiccia-och-salvia

Gnocchi med salsiccia och salvia

Ett otroligt gott och enkelt recept från Italien. Sältan från salsiccian, syran från citronen och sötman från tomaterna gör detta recept komplett!

Läs mer

Agnello Cacio e ova

Agnello Cacio e ova

”Agnello Cacio e ova” är en maträtt från Abruzzerna, där lamm anses vara det mest delikata av allt kött. Den går även att finna i Marche i ...

Läs mer

Penne-alla-boscaiola

Penne alla boscaiola

En härlig pastarätt där skogens och höstens smaker får stå i centrum och skapa en rik och värmande helhet i sällskap med äggpasta, rökt...

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Pici Al Ragu Di Agnello

Pici med lammragu är en pastarätt med…

Agnello al forno con patate
Agnello al forno con patate

Här är ett enkelt och rustikt recept…

Involtini Nordini – di vitello
Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i…

Gnocchi-med-salsiccia-och-salvia
Gnocchi med salsiccia och salvia

Ett otroligt gott och enkelt recept…