Det svenska vinutbudet är fullt av unga fruktiga viner, men mogna viner är svårare att hitta. Livio Pavese, ett av de äldsta vinhusen i Piemonte med anor från 1217, gör ett undantag och erbjuder en Barbera av klassiskt snitt fylld med körsbär, plommon, basilika och choklad.

En stor smak och mogen karaktär som längtar efter en charkbricka, en smakrik pasta eller vällagade rätter av lamm- och nötkött.

Artikelnummer: 74960
Pris: 121 kronor
Alkohol: 13,5%

Nothing found.

Barbera-del-MonferratoBarbera del Monferrato, Livio Pavese Det svenska vinutbudet är fullt av unga fruktiga viner, men mogna viner är svårare att hitta. Livio Pavese, ett av de äldsta vinhusen i Piemonte med anor från 1217, gör ett undantag och erbjuder en Barbera av klassiskt snitt fylld med körsbär, plommon, basilika och choklad. En stor smak och mogen karaktär som längtar efter en charkbricka, en smakrik pasta eller vällagade rätter av lamm- och nötkött. Artikelnummer: 74960Pris: 121 kronorAlkohol: 13,5%

Gå till Systembolaget

Det svenska vinutbudet är fullt av unga fruktiga viner, men mogna viner är svårare att hitta. Livio Pavese, ett av de äldsta vinhusen i Piemonte med anor från 1217, gör ett undantag och erbjuder en Barbera av klassiskt snitt fylld med körsbär, plommon, basilika och choklad.

En stor smak och mogen karaktär som längtar efter en charkbricka, en smakrik pasta eller vällagade rätter av lamm- och nötkött.

Artikelnummer: 74960
Pris: 121 kronor
Alkohol: 13,5%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Insalata di melone e prosciutto

Insalata di melone e prosciutto

Insalata di melone e prosciutto. En underbar sommarrätt med söta och salta smaker i kombination! Läs mer på www.godaitalien.se

Läs mer

Spaghetti alla Gricia

Spaghetti alla Gricia

Spaghetti alla gricia är en av de mest kända och älskade pastarätterna som förknippas med Rom. Ett enkelt recept baserat på bara tre ingredienser utöver

Läs mer

Lombata di vitello

Lombata di vitello

Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till dem med en brödkavel (eller liknande) så att de blir mycket tunna. Doppa dem i det kryddade mjölet, sedan i uppvisat ägg och sist i ströbröd.

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Agnello-a-scottadito
Agnello a scottadito

Smörj lammkotletterna på båda sidor med…

Agnello al forno con patate
Agnello al forno con patate

Här är ett enkelt och rustikt recept…

Porchetta al forno
Porchetta al forno

Krispig på utsidan och saftig på…

Bucatini-all-Amatriciana
Bucatini all’Amatriciana

Vissa pastarätter är så mycket mer än…