Spritz di natale

En vintrig version av spritz med smak av tranbär och rosmarin. Servera som fördrink till helgens julmiddag.

 

Ingredienser:

  • 5 cl (0,5 dl) aperol eller villa cardea aperitivo
  • 5 cl (0,5 dl) prosecco
  • 2 cl soda vatten
  • 2 cl tranbärsjuice
  • is
  • Ev. färsk rosmarin
  • Ev. frysta tranbär

 

Gör så här:

Fyll ett stort vinglas med is. Häll i aperol/villa cardea och prosecco. Toppa med tranbärsjuice och soda vatten. Lägg i en kvist färsk rosmarin och frysta tranbär. Servera direkt!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Spritz di natale

En vintrig version av spritz med smak av tranbär och rosmarin. Servera som fördrink till helgens julmiddag.

 

Ingredienser:

  • 5 cl (0,5 dl) aperol eller villa cardea aperitivo
  • 5 cl (0,5 dl) prosecco
  • 2 cl soda vatten
  • 2 cl tranbärsjuice
  • is
  • Ev. färsk rosmarin
  • Ev. frysta tranbär

Gör så här:

Fyll ett stort vinglas med is. Häll i aperol/villa cardea och prosecco. Toppa med tranbärsjuice och soda vatten. Lägg i en kvist färsk rosmarin och frysta tranbär. Servera direkt!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Mer italiensk jul !

Panettone-med-apelsin

Panettone med apelsin

Panettone är en italiensk julkaka som äts på kvällen tillsammans med ett glas söt spumante. Den traditionella versionen innehåller russin...

Läs mer

Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese

En smakrik risotto med saffran från Milano. Serveras traditionellt med Ossobuco alla Milanese och Gremolata

Läs mer

Penne alla milanese

Penne alla milanese

En underbar och lättlagad pasta ”som i Milano” med fylliga smaker av salsiccia och saffran, och som på norditalienskt manér även ...

Läs mer

Tiramisú med pepparkakor och rom

Tiramisu är en klassisk dessert från Treviso i Veneto. I detta recept adderar vi pepparkakor och rom för att få smaken av jul!

Läs mer