Det svenska vinutbudet är fullt av unga fruktiga viner, men mogna viner är svårare att hitta. Livio Pavese, ett av de äldsta vinhusen i Piemonte med anor från 1217, gör ett undantag och erbjuder en Barbera av klassiskt snitt fylld med körsbär, plommon, basilika och choklad.
En stor smak och mogen karaktär som längtar efter en charkbricka, en smakrik pasta eller vällagade rätter av lamm- och nötkött.
Artikelnummer: 74960
Pris: 121 kronor
Alkohol: 13,5%
Nothing found.
Barbera del Monferrato, Livio Pavese Det svenska vinutbudet är fullt av unga fruktiga viner, men mogna viner är svårare att hitta. Livio Pavese, ett av de äldsta vinhusen i Piemonte med anor från 1217, gör ett undantag och erbjuder en Barbera av klassiskt snitt fylld med körsbär, plommon, basilika och choklad. En stor smak och mogen karaktär som längtar efter en charkbricka, en smakrik pasta eller vällagade rätter av lamm- och nötkött. Artikelnummer: 74960Pris: 121 kronorAlkohol: 13,5%
Det svenska vinutbudet är fullt av unga fruktiga viner, men mogna viner är svårare att hitta. Livio Pavese, ett av de äldsta vinhusen i Piemonte med anor från 1217, gör ett undantag och erbjuder en Barbera av klassiskt snitt fylld med körsbär, plommon, basilika och choklad.
En stor smak och mogen karaktär som längtar efter en charkbricka, en smakrik pasta eller vällagade rätter av lamm- och nötkött.
Artikelnummer: 74960
Pris: 121 kronor
Alkohol: 13,5%
Rätter att avnjuta med vinet:
Polpette al sugo
De här italienska köttbullarna med tomatsås är fantastiskt goda, och äts vanligen med ett gott bröd som man kan suga upp såsen med...
Bucatini all’Amatriciana
Vissa pastarätter är så mycket mer än summan av sina ingredienser. Bucatini all’Amatriciana är kanske det yttersta beviset på det ...
Rätter att avnjuta med vinet:
Agnello a scottadito
Smörj lammkotletterna på båda sidor med…
Agnello Cacio e ova
”Agnello Cacio e ova” är en maträtt…
Ett litet kåseri dagarna efter påsk
Varje gång jag ser ett konstverk,…
Porchetta al forno
Krispig på utsidan och saftig på…