Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli har jobbat inom media och reklam i Sverige, övriga Europa och Nordamerika. Men för några år sedan återuppfann han sig själv på en bondgård i Umbrien, med sin fru Elin och deras tre barn. Idag är Tomas författare och olivbonde på en grön kulle i Corciano, utanför Perugia. Hans första roman En bastu i Umbrien kom ut i Sverige sommaren 2021.

Reportage!

Lite peperoncino skadar aldrig

Lite peperoncino skadar aldrig

Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon…

Read More

Vem är Natalie Montanari

Vem är Natalie Montanari?

Cia Berg, ni vet hon som spelade i Ubangi med Orup och framförallt i det…

Read More

Amelia - Italienska under ytan

Amelia – Italienska under ytan

Det är många som vill vara italienska, men som inte är det. Vet inte om…

Read More

Tomas recept!

Pasta med salsiccia och peperoncino

Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt…

Read More

Umbricelli med Bianchetto

Umbricelli med Bianchetto

Umbricelli .. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma i hallen.…

Read More

Nothing found.

Läs mer av Tomas!

Nothing found.

Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli har jobbat inom media och reklam i Sverige, övriga Europa och Nordamerika. Men för några år sedan återuppfann han sig själv på en bondgård i Umbrien, med sin fru Elin och deras tre barn. Idag är Tomas författare och olivbonde på en grön kulle i Corciano, utanför Perugia. Hans första roman En bastu i Umbrien kom ut i Sverige sommaren 2021.

Reportage!

Lite peperoncino skadar aldrig

Lite peperoncino skadar aldrig

Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon…

Read More

Vem är Natalie Montanari

Vem är Natalie Montanari?

Cia Berg, ni vet hon som spelade i Ubangi med Orup och framförallt i det…

Read More

Amelia - Italienska under ytan

Amelia – Italienska under ytan

Det är många som vill vara italienska, men som inte är det. Vet inte om…

Read More

Tomas recept!

Pasta med salsiccia och peperoncino

Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt…

Read More

Umbricelli med Bianchetto

Umbricelli med Bianchetto

Umbricelli .. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma i hallen.…

Read More

Nothing found.

Läs mer av Tomas!

Nothing found.

Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli

Tomas Bacoccoli har jobbat inom media och reklam i Sverige, övriga Europa och Nordamerika. Men för några år sedan återuppfann han sig själv på en bondgård i Umbrien, med sin fru Elin och deras tre barn. Idag är Tomas författare och olivbonde på en grön kulle i Corciano, utanför Perugia. Hans första roman En bastu i Umbrien kom ut i Sverige sommaren 2021.

Reportage!

Månar stora som parmesanostar

De flesta längtar till Italien, men för länge sedan var det faktiskt…

Read More

Lite peperoncino skadar aldrig
Lite peperoncino skadar aldrig

Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon…

Read More

Tomas recept!

Fusilli med broccoli och salsiccia
Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I…

Read More

Pasta med salsiccia och peperoncino
Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt…

Read More

Nothing found.

Nothing found.

Läs mer av Tomas!

Nothing found.