Limoncello-sås till färska bär
I Italien är det inte ovanligt att avsluta middagen med en citronsorbet eller ett litet glas kall limoncello. Här gör vi istället en sås av den goda likören som passar bra till färska bär eller frukter, att ringla över eller att doppa i! Ingredienser: (ca 6 personer)
3 ägg ½ dl vaniljsocker 1 dl strösocker 2 dl vispgrädde 4 msk Villa Cardea Limoncello Färska bär Gör så här:Vispa ägg, socker och vaniljsocker till en toddy-liknande blandning. Ställ åt sidan. Vispa grädden och blanda i limoncellon. När det är dags för servering vänder man ner den vispade grädden i bunken med toddy och såsen är klar. Lägg färska bär i glas och toppa med såsen. Buon Appetito!
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.8 / 5. Antal recensioner 14
Inget betyg än så länge
Limoncello-sås tillfärska bär
I Italien är det inte ovanligt att avsluta middagen med en citronsorbet eller ett litet glas kall limoncello. Här gör vi istället en sås av den goda likören som passar bra till färska bär eller frukter, att ringla över eller att doppa i!Ingredienser: (ca 6 personer)
3 ägg ½ dl vaniljsocker 1 dl strösocker 2 dl vispgrädde 4 msk Villa Cardea Limoncello Färska bär
Gör så här:Vispa ägg, socker och vaniljsocker till en toddy-liknande blandning. Ställ åt sidan. Vispa grädden och blanda i limoncellon. När det är dags för servering vänder man ner den vispade grädden i bunken med toddy och såsen är klar. Lägg färska bär i glas och toppa med såsen. Buon Appetito!
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.8 / 5. Antal recensioner 14
Inget betyg än så länge
Fler italienska desserter !
Fragole al vino bianco
Recept,Desserter,Drinkar,Sommar
Fragole al vino bianco. Häll vinet, sockret och…
Crostata con ricotta e limoncello
En mycket god paj eller tårta med en frisk fyllning av den…
Glassfylld panettone
Recept,Desserter,Italiensk julmat,Lena Martoglio Bomler
Ingen riktig jul utan panettone. Så är det faktiskt om du…