Träffa mig den 18e mars

Tryffelsäsongen går mot sitt slut för den här gången. Efter mars tar tryffeln en paus, ända till den 1a juni, då sommartryffelsäsongen öppnar (eller sista söndagen i maj, för att vara exakt, alltså mors dag i Sverige). Och jag har blivit inbjuden att prata lite Umbrien av Munskänkarna, när de kör en av sina trevliga vinprovningar online. Just denna sändning görs av sektionen Munskänkarna Kungsholmen den 18e mars klockan 19.00, då jag alltså berättar lite kort om vår flytt till Umbrien, om pasta, choklad och olivolja. Men framförallt om tryffel. Det känns speciellt fint i dessa tider att kunna träffas så här online och hur som helst så är alla välkomna att delta. Fantastiskt att folk hela vägen från Skåne till Luleå ska vara med på torsdag och att många av dessa faktiskt beställt olivolja som kommer från våra träd och tryffel som gått genom mina händer. Vi ses den 18e mars. Länk till event

Fyra fantastiska recept !

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe - koka pastan al dente i rikligt…

Läs recept

Penne con crema di zucca e gorgonzola

Penne con crema di zucca e gorgonzola

En härligt krämig och värmande pasta som passar under…

Läs recept

limoncello-sour

Limoncello Sour

Limoncello Sour - En enkel och härligt söt drink som…

Läs recept

Pasta med salsiccia och peperoncino

Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino.…

Läs recept