Lite peperoncino skadar aldrig

Lite peperoncino skadar aldrig

Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon varit…

Läs Mer

Vem är Natalie Montanari

Vem är Natalie Montanari?

Cia Berg, ni vet hon som spelade i Ubangi med Orup och framförallt i det coola…

Läs Mer

Amelia - Italienska under ytan

Amelia – Italienska under ytan

Det är många som vill vara italienska, men som inte är det. Vet inte om du…

Läs Mer

alexandra_zazzi_kock

Alexandra Zazzi och farmors mat

Alexandra Zazzi och farmors mat. Jag har fyrtio minuter på mig när jag ringer…

Läs Mer

En bastu i Umbrien

Till alla er som har njutit av Tomas Bacoccolis texter här på Goda Italien har…

Läs Mer

Jan

Vår ambassadör Jan Björklund

ambassadör Jan Björklund. Jag ska träffa Jan Björklund idag. I Rom. Det känns…

Läs Mer

thomas nordahl

Don Tommaso – om barndomens Italien

Don Tommaso. Man behövde inte älska fotboll för att titta på Uno Kryss Due på…

Läs Mer

tryffel

En värld av tryffel

Jag kommer aldrig glömma när jag steg in på en enkel restaurang här i Perugia…

Läs Mer

olivolja karlek

Olivolja och Kärlek

Olivolja, oliverna och olivträden är alla mytomspunna. På italienska är…

Läs Mer

Vårfunderingar och Vildsparris

Vårfunderingar och Vildsparris

Vårfunderingar och Vildsparris. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma…

Läs Mer

[adrotate banner="17"]