Lite peperoncino skadar aldrig
Reportage,Pasta,Tomas Bacoccoli
Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon varit…
Vem är Natalie Montanari?
Reportage,Oss svenskitalienare emellan,Tomas Bacoccoli
Cia Berg, ni vet hon som spelade i Ubangi med Orup och framförallt i det coola…
Amelia – Italienska under ytan
Reportage,Just nu,Oss svenskitalienare emellan,Tomas Bacoccoli
Det är många som vill vara italienska, men som inte är det. Vet inte om du…
Alexandra Zazzi och farmors mat
Reportage,Oss svenskitalienare emellan,Tomas Bacoccoli
Alexandra Zazzi och farmors mat. Jag har fyrtio minuter på mig när jag ringer…
En bastu i Umbrien
Reportage,Just nu,Oss svenskitalienare emellan,Tomas Bacoccoli
Till alla er som har njutit av Tomas Bacoccolis texter här på Goda Italien har…
Vår ambassadör Jan Björklund
Reportage,Oss svenskitalienare emellan,Tomas Bacoccoli
ambassadör Jan Björklund. Jag ska träffa Jan Björklund idag. I Rom. Det känns…
Don Tommaso – om barndomens Italien
Reportage,Just nu,Oss svenskitalienare emellan,Tomas Bacoccoli
Don Tommaso. Man behövde inte älska fotboll för att titta på Uno Kryss Due på…
En värld av tryffel
Reportage,Just nu,Tomas Bacoccoli
Jag kommer aldrig glömma när jag steg in på en enkel restaurang här i Perugia…
Olivolja och Kärlek
Olivolja, oliverna och olivträden är alla mytomspunna. På italienska är…
Vårfunderingar och Vildsparris
Reportage,Just nu,Tomas Bacoccoli
Vårfunderingar och Vildsparris. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma…