Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana. Detta är en av mina favoriträtter. När jag är i Rom…

Läs Mer

Vitello-Tonnato

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato. Kombinationen av kött och tonfisk har anor tillbaka till…

Läs Mer

Costoletta-Milanese

Costoletta Milanese

Costoletta Milanese. När du är hos din kötthandlare, se till att du får en…

Läs Mer

Involtini nordini

Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i Italien, men det tar litet tid att liksom…

Läs Mer

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco alla milanese. Vänd köttskivorna i mjöl och bryn dem i smör på båda…

Läs Mer

Lombata di vitello

Lombata di vitello

Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till dem med en brödkavel…

Läs Mer

Cipolle Ripieni

Cipolle ripieni – lökar fyllda med kött

Lökar fyllda med kött. Sätt ugnen på 200 grader. Koka lökarna i ca 35 minuter…

Läs Mer

medaglioni di vitello alla pizzaiola

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Kalvmedaljonger med oliver och tomat. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna…

Läs Mer

Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana. Kalv på romerskt vis. Värm oljan i en rymlig stekpanna…

Läs Mer

[adrotate banner="17"]