Lombata di vitello

Lombata di vitello

Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till dem med en brödkavel…

Läs Mer

Coda Alla Vaccinara

Coda alla vaccinara

Skär bort fettet och skölj oxsvansen. Lägg den i en stor kastrull och häll på…

Läs Mer

Arancini di riso e ricotta

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca…

Läs Mer

Agnello Arrosto

Agnello arrosto

Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut det benfria köttstycket och gnid in det med…

Läs Mer

brasato al barolo - Nötkött bräserat i rödvin.

Brasato al Barolo

Ett långkok på nötkött bräserat i rödvin som serveras med polenta och krispiska…

Läs Mer

Antico risotto sabauda recept

Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5 minuter tills den är…

Läs Mer

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata: skär fiskfiléerna på snedden i centimetertjocka skivor…

Läs Mer

flaskkotletter-med-apelsin-och-marsala

Fläskkotletter med apelsin och marsala

Costolette di Maiale all’arancia - Klappa kotletterna torra. Hetta upp…

Läs Mer

Torta-di-nocciola

Torta di nocciola

Hasselnötskaka. Häll nötterna och 1 ½ dl av sockret i en matberedare och…

Läs Mer

Pasta-con-tonno-e-briciole

Pasta con tonno e briciole

Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på medelvärme i olivoljan i en…

Läs Mer

[adrotate banner="17"]