Lombata di vitello
Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till dem med en brödkavel…
Coda alla vaccinara
Skär bort fettet och skölj oxsvansen. Lägg den i en stor kastrull och häll på…
Risbollar – Arancini di riso e ricotta
Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca…
Agnello arrosto
Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut det benfria köttstycket och gnid in det med…
Brasato al Barolo
Ett långkok på nötkött bräserat i rödvin som serveras med polenta och krispiska…
Antico Risotto Sabaudo
Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5 minuter tills den är…
Coda di rospo piccata
Coda di rospo piccata: skär fiskfiléerna på snedden i centimetertjocka skivor…
Fläskkotletter med apelsin och marsala
Costolette di Maiale all’arancia - Klappa kotletterna torra. Hetta upp…
Torta di nocciola
Hasselnötskaka. Häll nötterna och 1 ½ dl av sockret i en matberedare och…
Pasta con tonno e briciole
Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på medelvärme i olivoljan i en…