Pannacotta-al-caramello

Pannacotta al caramello

En lättlagad och syndigt god dessert! Visste du att panna cotta bokstavligen…

Läs Mer

ciabatta-med-surdeg

Ciabatta med surdeg

Ciabatta betyder ”toffel” och inspirerades av den långsträckta formen. Brödet…

Läs Mer

Så lyckas du med napolitansk pizza i din hemmaugn

Laurenius: Låt oss titta närmare på de tre mest essentiella tricken att ta till…

Läs Mer

Umbrisk kycklingleverpaté

Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid…

Läs Mer

Blåmusslor som i Venedig - Peter Nordin

Musslor som i Venedig – Recept av Peter Nordin

Här ett recept från vår kommande kokbok och min Venedigtolkning av stadens…

Läs Mer

crostini

Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt…

Läs Mer

Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I huvudrollen…

Läs Mer

Salsa Ruffino

Salsa Ruffino - Här följer en enkel men god italiensk sås som passar fint på…

Läs Mer

Nyårsdrink: Limoncello Tonic

En frisk avslutning på året med en variant på G & T som blir alltmer populär…

Läs Mer

Tagliata di Manzo

Tagliata di Manzo

Salta och peppra köttet. Stek eller grilla köttet till önskad stekgrad. Om du…

Läs Mer